ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP ΑΠΟ ΤΟ 1959

ALEXIADIS GROUP EST. 1959

Η εταιρεία ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1959 από τον Κυριάκο Γ. Αλεξιάδη (1939 – 2015), τεχνίτη κονιαμάτων επιχρισμάτων – ιδιοκτήτη της, η οποία αρχικά είχε ως αντικείμενό της την εφαρμογή παντός είδους επιχρισμάτων (κλασικών σοβάδων, βιομηχανικών σοβάδων, γυψοσοβάδων και ειδικών σοβάδων) με το χέρι και με ειδικές μηχανές άντλησης και εφαρμογής σοβά (γυψοσοβά, τσιμεντοσοβά, ελαφροσοβά, έτοιμων κονιαμάτων κοκκομετρίας, έγχρωμων εξωτερικών επιχρισμάτων, θερμομονωτικών κονιαμάτων) σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Ο Δημήτριος Κ. Αλεξιάδης (1969) το έτος 1987 εισήλθε στην επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP και ξεκίνησε ως τεχνίτης κονιαμάτων επιχρισμάτων και εξειδικευμένος εφαρμοστής μονώσεων την απασχόληση στο αρχικό αντικείμενο της επιχείρησης.

Το έτος 2000 η επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στον τομέα των θερμοπροσόψεων, των θερμοσοβάδων, των μονώσεων δωμάτων, των στεγανώσεων με υλικά επαλειφώμενα τσιμεντοειδή, ακρυλικά, Ρ4 (πολυουρεθανικής βάσης) και των ανακαινίσεων και ανακατασκευών εσωτερικών χώρων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Ο Κυριάκος Δ. Αλεξιάδης (1997) το έτος 2021 εισήλθε στην επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP και ξεκίνησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός την απασχόλησή του στο αντικείμενο της επιχείρησης.

Η εταιρεία ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP με έδρα στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει μονώσεις παντός τύπου, προσφέροντας άριστη ποιότητα εργασίας σε ασυναγώνιστες τιμές. Διαθέτοντας πολυετή πείρα από το έτος 1959 (τρεις γενιές) στον χώρο της και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε έργο μόνωσης, όσο απαιτητικό και αν είναι.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναλαμβάνει στεγανοποιήσεις και θερμομονώσεις ταρατσών, θερμομονώσεις σε πυλωτές, εξωτερικές θερμομονώσεις (θερμοπροσόψεις), μονώσεις υπογείων δεξαμενών, καθώς και εποξειδικές βαφές σε βιομηχανικούς χώρους, πισίνες και διάφορες εγκαταστάσεις, εξυπηρετώντας ολόκληρη την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Επίσης, πραγματοποιεί πλήρεις ανακαινίσεις και ανακατασκευές εσωτερικών χώρων, ενώ διαθέτει δικές της σκαλωσιές και σύγχρονο εξοπλισμό που της επιτρέπουν την άρτια εκτέλεση κάθε εργασίας.

Χάρη στη χρήση αξιόπιστων υλικών από επώνυμες εταιρείες όπως οι Fibran, Isomat, Esha, Marmodom, Monotex, Vimatec, Tiktas, Sika, Index, Valli Zabban, μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την αντοχή τους στον χρόνο. Τέλος παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση της απαιτούμενης εργασίας και φυσικά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Ο Δημήτριος Κ. Αλεξιάδης (1969) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1969. Το έτος 1987 εισήλθε στην επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP και ξεκίνησε ως τεχνίτης κονιαμάτων επιχρισμάτων και εξειδικευμένος εφαρμοστής μονώσεων την απασχόληση στο αρχικό αντικείμενο της επιχείρησης δηλαδή την εφαρμογή παντός είδους επιχρισμάτων (κλασικών σοβάδων, βιομηχανικών σοβάδων, γυψοσοβάδων και ειδικών σοβάδων) με το χέρι και με ειδικές μηχανές άντλησης και εφαρμογής σοβά (γυψοσοβά, τσιμεντοσοβά, ελαφροσοβά, έτοιμων κονιαμάτων κοκκομετρίας, έγχρωμων εξωτερικών επιχρισμάτων, θερμομονωτικών κονιαμάτων) σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Από το έτος 2000 η επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στον τομέα των θερμοπροσόψεων, των θερμοσοβάδων, των μονώσεων δωμάτων, των στεγανώσεων με υλικά επαλειφώμενα τσιμεντοειδή, ακρυλικά, Ρ4 (πολυουρεθανικής βάσης) και των ανακαινίσεων και ανακατασκευών εσωτερικών χώρων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Ο Κυριάκος Δ. Αλεξιάδης (1997) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1997. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το έτος 2021 εισήλθε στην επιχείρηση ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ GROUP και ξεκίνησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός την απασχόλησή του στο αντικείμενο της επιχείρησης δηλαδή την εφαρμογή παντός είδους επιχρισμάτων (κλασικών σοβάδων, βιομηχανικών σοβάδων, γυψοσοβάδων και ειδικών σοβάδων) με το χέρι και με ειδικές μηχανές άντλησης και εφαρμογής σοβά (γυψοσοβά, τσιμεντοσοβά, ελαφροσοβά, έτοιμων κονιαμάτων κοκκομετρίας, έγχρωμων εξωτερικών επιχρισμάτων, θερμομονωτικών κονιαμάτων) σε ιδιωτικά και δημόσια έργα και την εφαρμογή θερμοπροσόψεων, θερμοσοβάδων, μονώσεων δωμάτων, στεγανώσεων με υλικά επαλειφώμενα τσιμεντοειδή, ακρυλικά, Ρ4 (πολυουρεθανικής βάσης) και τις ανακαινίσεις και ανακατασκευές εσωτερικών χώρων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο Γεώργιος Κ. Αλεξιάδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έτος 1965. Το έτος 1983 εισάχθηκε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Το έτος 1987 έλαβε το πτυχίο του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Από τον Σεπτέμβριο του έτους 1989 μέχρι τον Μάρτιο του έτους 1991 έκανε την άσκησή του στο δικηγορικό γραφείο του Γεωργίου Α. Αποστολίνα, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Το έτος 1991 ορκίστηκε δικηγόρος Θεσσαλονίκης.

Είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί δικηγορία με έμφαση στο Αστικό Δίκαιο (Ενοχικό, Εμπράγματο, Κληρονομικό, Οικογενειακό, Μισθώσεις), στο Διοικητικό Δίκαιο, στο Εμπορικό Δίκαιο, στο Πολεοδομικό Δίκαιο, Αυτοκίνητα, Απαλλοτριώσεις, Ακίνητα, Κτηματολόγιο, Μεταφράσεις.

Από το έτος 2001 υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Πολίχνης, Νομού Θεσσαλονίκης μέχρι το έτος 2010 όταν ο Δήμος Πολίχνης συνενώθηκε με τον Δήμο Σταυρούπολης και με τον Δήμο Ευκαρπίας.

Από το έτος 2010 είναι εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Παύλου Μελά, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και εκπροσώπησε τον Δήμο Πολίχνης και εκπροσωπεί τον Δήμο Παύλου Μελά σε υποθέσεις τους ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων (Ειρηνοδικεία, Πρωτοδικεία, Εφετεία, Άρειος Πάγος), ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων (Πταισματοδικεία, Πλημμελειοδικεία, Εφετεία, Άρειος Πάγος), ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων (Πρωτοδικεία, Εφετεία, Συμβούλιο της Επικρατείας) και σε εξωδικαστικές υποθέσεις τους ενώπιον Αρχών, Υπηρεσιών και Συμβολαιογράφων.